PEGASUS öppnar kontor i Stockholm

PEGASUS Real Estate öppnar kontor i Stockholm. Kontoret kommer initialt att drivas av Peter Wierth som har mångårig erfarenhet av fastighetsbranschen i Stockholm. Peter kommer närmast från Relier Real Estate Advisor där han tidigare var ansvarig för deras kontor i Stockholm.

 

- ”Vi är väldigt glada över att Peter Wierth har valt att börja arbeta med oss. Han har en gedigen kunskap och ett brett kontaktnät. Genom detta kan vi nu erbjuda tjänster inom lokaluthyrning/tenant representation, fastighetstransaktioner och fastighetsförvaltning även i Stockholmsregionen. Detta medför även att vi kan erbjuda ännu bättre service till våra rikstäckande uppdragsgivare.”, säger Anders Johansson ägare av PEGASUS Real Estate.

 

PEGASUS Real Estate är ett konsultbolag med kontor och säte i Luleå samt kontor i Stockholm. Idag arbetar 7 personer på företaget. PEGASUS Real Estate erbjuder tjänster inom transaktion, tenant representation, lokaluthyrning och förvaltning till fastighetsägare och hyresgäster.

 

- ”Våra planer är att anställa fler medarbetare i Stockholm. Vi sitter även i förhandlingar gällande etablering i andra städer.” säger Anders Johansson.

17 Aug 2017

© 2023 PEGASUS Real Estate. Alla rättigheter förbehållna.